МОРЕ, МОРЕ, МОРЕЕЕЕЕ... e a y & T

        

         Еднаш јас си                                 пливав така                      радосна и тра ла ла ла.....

 

       

             После решив                          малку да градам                   замоци од цемент....

 

   

    Вечерта ја поминав                          во град и плус малку ХРАНАААА....

 

                                                 НЕЛИ СУМ УБАВА??????